Hvad er PC optimering?

En PC optimering øger ydeevnen på din pc et skridt fremad, uden at sætte den i fare. Det betyder, at der bliver udført en masse finjusteringer (tweaks), som gør, at din PC kører meget bedre, og det er garanteret! Din PC påhviler standard-tweaks (normale dataqueue og values), det betyder, at den ikke kan præstere dens maksimale ydeevne. Det er vigtigt at computerens dataqueue og values ændres, så din PC ville ydeevne. Min professionel PC optimering sikre, at din PC er bedst muligt optimeret, samt opdateret.

Hvad er forskellen mellem stor- og mellem pakke?

Forskellen er diverse fordele man får leveret. Custom pakke indebærer en geninstallation af Windows (Custom Gaming Windows), der er tilpasset til at forbedre spilydelsen og spilleoplevelsen, samt opdatering af næsten hele systemet (GPU og CPU bliver opdateret). Det garantere, at du får en langt mere effektiv, hurtigere, bedre og mere optimeret PC, end den store pakke, da alt blive geninstalleret. Modsat til stor pakke, så beholder du alle dine fyldige filer, som trækker ret meget på din FPS, samt spilleoplevelsen. Custom pakken garantere, at man ser en stor forandring på ens PC. Du vil modtage mine private tweaks, programmer og indstillinger. Den sørger for at fixe ens problemer; det kan være alt fra FPS-problemer, input lag, spray lag, latency, micro lag, stutterlag og micro stutterlag.

Hvad er forskellen mellem custom- og extreme pakke?

Forskellen er diverse fordele man får leveret. Extreme pakken indebærer en komplet geninstallation af Windows (Custom Gaming Windows) for at forbedre spilydelsen og spilleoplevelsen, samt opdateringer til alle ens systemkomponenter (GPU og CPU). Det garantere, at du får en PC, der er mere effektiv, hurtigere, bedre og mere optimeret, som du også modtager i custom pakken. Fordelen ved extreme pakke er, at den inkluderer alle mine tweaks, der sikrer, at din PC ydeevner ikke kun det maksimale, men det extreme. Ét eksempel vil være: Et 1080-grafikkort ville ydeevne på samme måde som et 3080-grafikkort. Dette ville ikke ske i custom pakken. Denne pakke giver dig den bedst mulige spiloplevelse, da jeg opdaterer alt på ens PC (Motherboard, GPU, CPU, BIOS-opdatering osv.). Modsat til custom pakke, så får du ikke maksimalt ydeevnet, som extreme pakken, som trækker lidt ned på din FPS, samt spilleoplevelsen, da alt ikke bliver opdateret. Extreme pakken vil med garanti gøre en KÆMPE forskel på din PC. Du vil modtage mine private tweaks (opdateret), programmer og indstillinger. Den sørger for at fixe ens problemer; det kan være alt fra FPS-problemer, input lag, spray lag, latency, micro lag, stutterlag og micro stutterlag. UPS Det kræver, at du har ét USB stik (8GB) for at kunne få denne pakke!

Er PC optimering farligt?

PC optimering er overhovedet ikke farligt. Det er ikke overclocking! PC optimering er finjusteringer (tweaks) på dit system, som sikre dig for, at din PC får en masse gavn, uden at sætte den i fare. PC optimering kan ikke ødelagge eller skade din computer på noget tidspunkt.

Virker PC optimering til alle spil?

Ja, naturligvis. Nu har jeg taget udgangspunktet fra spillet CS:GO (Counter Strike Global Offensive), men det virker med alle spil. Det er blevet testet med de fleste af mine kunder. Min FPS benchmark er udtaget fra kundernes PC med før/efter resultater.

Er programmerne selvkodet?

Programmerne er ikke selvkodet, nej. Det er gamle programmer, som ikke kan fås længere, men virker stadigvæk til dagens dato. Disse programmere sikre dig for, at du mærker en stor forskel på din PC. De går under kategorien privat, da de ikke kan fås længere. Derudover, så har jeg et hav af mine egne tweaks (regedit), som jeg har udarbejdet mig med igennem 2 år. Alt fungere, og alt er sikkert.

Der findes mange optimeringsguides på internettet - hvorfor vælge din?

Jeg har personligt langt mere erfaring end de Youtubers med en PC optimeringsguide på internettet. De PC optimeringsguides som er på internettet er efterhånden basale finjusteringer (tweaks). De basale finjusteringer garantere intet, da de kører på normale values. Datavalues og values bliver ikke ændret, medmindre man har erfaring med det; det er akkurat de to ting som gøre, at man ser en kæmpe stor forandring på ens PC. Udover det, så sikre det at ens tweaks forbliver forevigt. Nu har jeg afsat to år af mit liv, hvor jeg har lært diverse ting, samt tweaks som andre ikke har. Det er derfor bedst at udvælge mig fremfor alle de andre. Jeg har private finjusteringer (tweaks) som sikre dig for, at du får det bedst mulige spilleoplevelse på din PC. De tweaks jeg har fundet er bl.a. Windows tweaks, regedit tweaks, internet tweaks og spille tweaks.

Hvad er private tweaks?

Private tweaks (finjusteringer) er tweaks, der ikke ligefrem er blevet udgivet offentligt. Det er tweaks, som jeg har brugt tid på at konfigurere, finde og afsætte custom values til. Private tweaks afhjælper alle spil, du spiller og hele din PC.

Optimere du kun Windows 10?

Jeg optimere alle former for Windows, uanset om det er Windows 11 eller Custom ISO Windows. De Windows som jeg har kørt og optimeret er bl.a.: Windows 10, Windows 11, ReviOS, AtlasOS, KirbyOS, FoxOS, Windows Superlight, Ghost Spectre, ggOS, Nexus LiteOS og mange andre! Jeg har været igennem det hele.

Min PC er dårlig - virker din PC optimering stadigvæk?

Ja, det ville lade sig gøre. Min PC optimering går ind og finjustere (tweaker) hele systemet, uanset specs. Jo bedre specs, jo mere fordel har du. Men uanset hvad, ville alt kunne lade sig gøre, og der ville forekomme en markant ændring (se FPS benchmark). PC optimeringen kan godt mærkes, uanset specs. Har du én dårlig computer, så ville jeg anbefale statisk overclocking. Det sikre dig, at dit system ville kører langt bedre og du ville opfange mange flere FPS. Statisk overclocking er ikke farligt!